Saturday, April 3, 2010

Jaga Kesihatan



Sekarang ni, musim penyakit makin menjadi2.. Diharapkan kita sama2 dapat menjaga kesihatan kita sebaik2nya..

Amalkan kebersihan diri seperti kerap mencuci tangan, mencuci badan (mandi), guna hand sanitizer, dan jumpa doktor jika mengalami sebarang masalah kesihatan..



Status penulis blog: Sakit tekak + batuk yg dah nak pulih..

Bukan aku sorg je yg sakit, baby Arissa pun sakit gak..



Tengoklah, kesian btol.. T-T


tak dapat dinafikan, aku rasa sgt sebak dan sedih bila tgk gmbr nih.. belum sempat melawat Arissa since aku pun x bape sihat.. takut makin bertambah x sihat lak Arissa comel ni.. Arissa dijangkiti bronchitis dan masih lagi ditahan di wad..


Selain Arissa, parents dia juga x bape sihat. Angah demam + Kak Kyra batuk2..

Diharapkan rakan2 taulan dapat berdoa supaya kami sekeluarga dijauhkan daripada penyakit berbahaya dan moga2 Arissa cepat sembuh!



4 comments:

cahaya wawa said...

semoga cepat sembuh~

nozomi said...

semoga cepat sembuh untuk semua..moga kesakitan itu menjadi kifarah~

JohanPrinze said...

omg! pity arissa! hope cepat sembuh!

~MawaddaH SKIS~ said...

arissa, cpt sembuh!
hazwan n lain2 smoga cpt sembuh gak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Countries Visited