Thursday, June 28, 2012

Busy


Lately sangat busy dengan travel. I mean, really busy. In fact, semalam baru balik dari Cardiff, Wales selepas 10 hari menjelajah Italy dan Switzerland. Sebelum tu pulak travel ke Prague, Vienna dan Budapest. Penat sungguh.

Esok merupakan hari graduasi bagi kami bakal2 pharmacist di University of Strathclyde. Harap2 esok cuaca cerah dan tak hujan macam sekarang. Summer di Glasgow memang sentiasa basah.

Sekarang tak sempat lagi nk update blog pasal travel. Banyak post2 yang tertangguh. Gambar2 dalam kamera pun tak habis sedut lagi. Seperti biasa blog akan diupdate di Malaysia mengikut turutan travel..

1. The Making of Harry Potter - Warner Bros Studio Tour
2. Prague - Czech Republic
3. Vienna - Austria
4. Budapest - Hungary
5. Rome, Pisa, Florence, Venice - Italy
6. Zurich, Luzern, Interlaken, Geneva - Switzerland
7. Cardiff, Wales

Last update hari tu pasal Birmingham.

Harap2 dah balik Malaysia nanti rajinlah menulis je. Jangan blog ni terbengkalai pulak. 

Hehehe..

Cheers!

=)

2 comments:

ahkhai said...

congratz ya for ur graduation..like to c ur blog about ur life n all the places..hope can c ur post and foto about Warner Bros Studio Tour soon..=D

Hazwan Samian said...

hi! thanks for dropping by! I got so many things to update.. XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Countries Visited