Sunday, June 3, 2012

Bulan Baru Bilik Baru


Alhamdulillah, baru selesai berpindah-randah dari James Blyth Court ke Thomas Campbell Court setelah habis kontrak setahun. Terpaksa pindah sebab nanti junior akan masuk ke JBC.

Sayang benar dengan katil JBC ni..

Tak sangka banyak jugak barang2 kat dalam rumah ni. Berkali2 jugak la angkat ke luar. Kami check out pada jam 10 pagi dan kemudian check in pula pada jam 2 petang. So, apa yang kami buat dalam masa 4 jam tu?


Picnic dalam timbunan beg luggage dan kotak!



Sempat je picnic kan..


Bilik baru TCC..


Ni pun baru pulang dari makan setelah seharian tak dapat proper food. Makan kat Shahed's Tandoori yang terletak berhampiran dengan Glasgow Central Station. Menapak jauh la jugak kan.. Eksesais gituuu..


Makan!

Pilau rice + garlic chilli lamb for 5 pounds

 Burppp~ 

Alhamdulillah syukur nikmat..


2 comments:

fatin adawiah said...

pedas nmpak mkanan tue..hehe

http://kisahdongengfatinadawiah.blogspot.com/2012/06/mau-sihatjoinla-herbalife.html

Unknown said...

pedas dan panas.. meleleh air mata.. hehe..

thanks for visiting.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Countries Visited