Sunday, March 2, 2014

Mr. Steak House @Laman Seri


Assalamualaikum dan Salam ceria semua~

Semalam teringin nak makan Western food dekat Laman Seri tu. Hari tu dah try Laman Grill, so kali ni nak cuba Mr. Steak House pulak. Restoran ini terletak di Laman Seri Business Centre di Seksyen 13 Shah Alam. Tak susah sangat nak cari tempat ni, kedainya pun nampak dari tepi jalan.

Nikmatilah gambar2 ini ye.. :)


Menu

Dalam restoran

Chicken chop

Lamb chop

Mixed Lamb

Spaghetti seafood

Fish and chips

Terliur tak tengok makanan2 ni? Nampak biasa je kan? Memang biasa kot, takdelah extraordinary sangat. Walaupun service sangat2 lah cepat, tapi kualiti makanan ada yang tak dijaga. Chicken maryland yang dipesan, ayamnya sangatlah kering. Macam dah dipanaskan beberapa kali. Tapi ayam chicken chop dia ok la pulak. Lamb chop pun ok, dagingnya ada yang lembut ada yang liat sikit. Fish & chips pun nampak agak dry. Spaghetti seafood sangatlah gagal. Mula2 expect dapat kuah yang ala2 sos tomato Prego tu, instead nampak macam gabungan sos tomato dan sos cili je. Pastu gaul2 dengan spaghetti. 

Tapi aku rasa minuman apple asam boi dia sedap. Air2 lain tak try pulak.

Itu sahaja short update. Memang dah jarang update blog sebab busy dengan kerja. Sorry ye.. 


2 comments:

Nurul Ain Zulkarnaind said...

tq update.. heee :)

Hazwan Samian said...

@nurul ain

hehe.. sekali skala je update.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Countries Visited