Saturday, June 4, 2011

Karak



Tadi tengok Karak dengan Helmi. Dah lama tak jumpa dia since Beijing trip aritu. Hehe..

Sebenarnya keluar bukan nak tengok wayang, just nak hang out together je. Tapi macam banyak masa, so kitorang tengoklah movie. Banyak kali gak la aku check kat website TGV untuk browse latest movie. Bila tengok2 timing, Kung Fu Panda 2 & Nur Kasih takde yang sesuai. Nak2 waktu maghrib plak tu. Apekes? Terus kitorang pilih untuk tengok Karak sebab itu show yg paling possible and feasible.

Before tu, kitorang lunch kat Papparich kopitiam dulu. Pekena kuetiau sup dengan ayam kukus plus kopi ais. Sebenarnya dah lunch kat rumah, tapi tetap nk lunch lagi demi menemani Helmi makan. Takkan nk biar dia makan sorang2 plak kan. Pastu dia beli pretzel stix perisa cinnamon and eclair. Layan beb! Cecah dengan caramel dip! Thanks Helmi!




Shopping barang keperluan lagi sikit seperti highlighter berkaler2, pen 4 batang dan sarung untuk ehem ehem...

Karak ini diterbitkan oleh KRU Studio, so tau2 je la efek dia cmne kan.. Meriah sgt hantu2 dia.. Opening scene je dah buat org terkincit, hantu makan orang.. Seram tak? Kesian makcik tu, tgh syok2 dodoikan anak, tapi hantu tu makan laki dia kat atas bumbung kereta. Hishhh, seriauuuu... Pastu Shahir jadi watak yang agak utama la. Mesti Lolly suka! Malas la nak review movie ni, not my bidang gitu... Tapi seram2 dia I rate 3/5 je.. Setakat ni takdela I sorok muka dalam beg ke, dalam plastik ke, celah kangkang ke, sebab terlalu seram kan. Masih boleh diterima akal rakyat Malaysia lagi movie ni.


K la, dah penat ni.. Sambung cerita lain pulak di lain waktu dan ketika..

Daaaa~


4 comments:

bdk2 said...

gigih ko nih!!! cuakkk seyy cite nih! ahhaha thanks for today! =)

LoLLy~ said...

hahaha....mmg la i suke u,kih3...nak tgk insidious!! kwn ko dtg antar ko x hazwan?ngeh3

Iwa said...

@helmi
gigih sgt.. thanks too!


@lolly
kwn aku insyaAllah dtg.. mst ko hepi kn?

LoLLy~ said...

hahahahahahahha, no komennnn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Countries Visited