Sunday, December 16, 2007

Boring!!!

Urghh.. bosannya duduk kat rumah.. Asyik buat benda yg sama je setiao hari.. Makan, tidur, online, makan, tidur, online, bla bla bla.. Ada la jugak buat benda2 lain.. Takkan nk sebut semua kot... Selama aku berada di rumah, macam2 cerita dah aku tengok.. Bosan la, Astro asyik ulang cerita sama je..

Dah la PS2 abang aku bawak pergi rumah nenek aku.. Geram2.. Aku ada 2 game lagi nk habiskan iaitu Harry Potter and the Order of the Phoenix dengan Digimon World Data Squad.. Aku baru plan nak habiskan game2 tersebut semasa cuti panjang ni.. Huh! Geram2..

Nasib baik ada rancangan One In A Million dgn Asian Idol.. Terhibur jugak la dengan cerita2 berunsur begini.. Pastu td aku tgk cerita The Ant Bully dgn X-Men. Semalam aku tgk Behind the Enemy Lines dengan The Prince and Me 2... Apa lg eh cerita yang aku tgk sepanjang cuti ni? Hmm.. Banyak kot, tp x ingat tajuk.. Alamak, 8TV tgh tayang result Asian Idol.. Nampaknya pemenangnya ialah Hady Mirza dari Singapura.. Cis2, xpe2. Jac x menang.. Aku pun x kesah sbnrnya sbb bkn aku yg masok pun..

2 comments:

wawa said...

sbb nih je yg lom ade komen aku tules a komen ek..
amboi22 happening nye cutih ko ek..
sure skang ko tgh x sbr nk tggu ddy jpa tu deposit cash kat ko kan..
hahhaha..

ermm.. njoy a cutih yg maseh ade bersisa bape hari nih.. hehehhe..
meet ya nex sem..

Iwa said...

aku cuti mane penah x bjalan2.. sure berjalan2 nye.. x luar negara, dlm negara pn cukup.. hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Countries Visited