Sunday, March 3, 2013

Photobook #1 - Amsterdam, Holland


Hey guys! Good morning! Hari ni nk blog pasal photobook Amsterdam. Photobook dah berkoyan2, jadi apa salahnya nak bagi preview sikit kan. Kalau nak tengok full, kena la datang Johor Bahru. Hahaha.. Trip ke Amsterdam ini ialah pada musim bunga tahun 2012. Cuaca sedang elok gitu, tak sejuk sangat dan tak panas.

Photobook ini bersize portrait 8" x 11" dengan ketebalan 40 muka surat. Harga asal RM208 tapi beli pada RM52 sahaja daripada Ilovediscount ataupun Groupon. Syarikat pembuat ialah Photobook Malaysia. Alhamdulillah, so far semua produk yang dibuat sangat kemas dan cantik. Next time nak tunggu lagi promotion & nak beli kupon banyak2. Harga delivery ialah RM12 per book dan dihantar melalui kurier. Sangat pantas dalam seminggu dah bleh terima photobook ni. :)

Front cover

Walking to Zaanse Schans

Zaanse Schans

Iamsterdam

Clog & windmill

Keukenhof tulip garden

Keukenhof

Dam Square

Group photo!

Ok, itu je.. bye2..

2 comments:

Henry Fox said...

ko cuti ko bawak semua tau! nnt aku nak tengok! hahaha... tak penah aku order yg size potrait camni. sbb xtau reti ke idok nk susun gmbr. tp ko punye gmbr mmg nmpk kene dgn size potrait!

Hazwan Samian said...

hehe insyaAllah.. tp aku mane cuti lame2.. wknd plus 1 hari je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Countries Visited