Thursday, June 17, 2010

Puasa Rejab

Seperti mana yang anda semua tahu, atau pun tak tahu.. Sekarang dah pun masuk bulan Rejab, which means tinggal lagi kurang 2 bulan sebelum Ramadan menjelma. Lepas Ramadan, RAYA!!!

Eh eh eh.. Ramadan belum tiba, sibuk2 nak raya pulak kan..

Hari ini merupakan hari ketiga I puasa sunat bulan Rejab dan hari merupakan hari terakhir I berjumpa dgn Lukman sebab dia akan bercuti selama 2 minggu. So, semalam ktrg pun plan la nak bukak puasa sama2, GRAND IFTAR katanya. Makan berdua je..


Ni la makanan yang ktrg masak petang tadi:

1. Butter Rice
2. Roasted Chicken with Baby Carrots
3. Seafood Soup
4. Mushroom in Oyster Sauce
5. Turmeric Shrimps
6. Banana Split



So, kepada kawan2, selamat berpuasa sunat! I tau, sebahagian kawan I pun dah start berpuasa sunat spt Cipak, Aleen, Mirah, Bee, Kak Long, Fariz dan juga Fadh. Semalam keluar buka puasa dgn Fadh. Makan nasi ayam yang sgt sedap!



4 comments:

lukman said...

omg aku nmpk sgt hot without my specs on!

Iwa said...

apsal ko ttbe prasan hot ni? *pitam*

NikTim said...

amboi ~ mkn berdua je lauk mcm nk mkn seploh org .. :P

Iwa said...

hehehe.. ktrg ade 5 perut tiap org.. haha.. so berdua jd la 10 perut.. lol.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Countries Visited