Sunday, October 31, 2010

BBQ for Angah's Pre-Birthday

Tadi ada BBQ party kat umah Angah. Just a small party, tak jemput ramai orang pun, hanya keluarga terdekat dan sahabat handai. Birthday Angah sbnrnya minggu depan, so ni kira pre-birthday la. Minggu dpn mst sambut dgn umi & ayah plak..

Since Umi & Ayah kat Kuching lagi, maka tak dapatlah join. Hanya anak2 sahaja yang melantak tadi.

Tengah hari tadi tolong buat coleslaw *seperti biasa*. Then lepas Asar tolong setup2 rumah dan juga melayan Arissa.


Menu BBQ ialah ayam, kambing biri2, dan sosej ayam. Simple but sedap, rasa manis2.. Rasa2 nak gemuk pun ada nih... Menu tambahan ialah bihun goreng Singapore, potato salad, mashed potato, samosa, karipap dan 3 bijik kek; homemade kek coklat, cheesecake juga homemade, carrot cake from Secret Recipe. Homemade2 ni sume kak Kyra buat. Sedap uols cheesecake walaupun agak lembik.

Masa Along & Abg Lin datang, makanan da tinggal cukup2 makan jek. Kambing kne catu so share ngn Supi jek. Takpe2, makan byk2 pun kne beringat, I nak kuruskan badan occay!


Pukul 11 malam baru balik rumah. Ingatkan nak tidur terus sebab ngantuk gila, tp in the end still tidur lambat gak sbb nak hapdate blog smpai 3 entri!

2 comments:

cahaya wawa said...

yang paling comel memang arissa sorang je~ ^^~

Iwa said...

uncle iwa pon comel gak ape.. hak3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Countries Visited