Monday, February 4, 2008

Anugerah Juara Lagu 22

Hmm, sempat jugak aku tgk AJL kt umah aritu.. Kesian Badd dgn Helmy, dgr kt radio je sbb bdk2 laki sume tgk bole kt tv. Ntah, ape yg bes sgt bola tu.. Pegi makan bola je la.. Org lain nk tgk AJL pn susah.. Tp, dgr cte, bilik tv akasia smpai penuh dan x muat utk sume org tgk AJL.

video
Siti Nurhaliza - Destinasi Cinta


Apa-apa pun, keputusan AJL kali agak memuaskan kecuali utk persembahan terbaik. Mawi mng pulak tu. Please la! Ape yg bes sgt mawi tu.. Persembahan siti pun lagi bes la.. Pakai tudung lagi..
Huh, xpela, bkn rezeki siti agaknya.. Maklumlah, dh jadi bini org..

Keputusan AJL 22 adalah seperti berikut:
Juara Lagu & Johan Pop Rock - Estranged - Itu Kamu
Balada - Sahri - Izinku Pergi
Etnik Kreatif - Nora - Samudera
Persembahan Terbaik - Mawi - Angan & Sedar
Vokal Terbaik - Jac & Lah - Ceritera Cinta

Apa2 pun, aku amat berpuas hati sbb dpt tgk AJL x macam org lain yg dgr kt radio jor..

~ Cis! Siti x mng! Siti menari mmg bes!
~ Misha nyanyi bes, tp Andy macam malas jor nk nyanyi
~ Sofaz tu igt stadium tu bapak diorg pny, suruh penonton nyanyi skali.. Yg masuk pertandingan Sofaz, bknnye penonton..
~ Geok eh Aishah tu, tp suara masih same seperti dulu
~ Estranged mmg memukau, arrangement Itu Kamu ditukar sedikit jd lebih slow n mendayu2
~ Kesian Nora, ni kali pertama menang walaupun dh 8 kali masuk AJL
~ Bob lupa lirik sket.. tp nyanyian still ok
~ Padan muka Faizal Tahir, sape suruh bukak baju, kn dh x bleh masok AJL. Nk bukak baju, bukak la kt umah puas2, xyh nk tayang body.. lemak kt perut tu pn byk.. x malu..

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Countries Visited