Saturday, April 21, 2012

Picnic dalam Rumah


Walaupun agak terlambat, tapi masih juga nak tulis pasal birthday Anis hari tu. Patutnya tulis post ni before tulis pasal Newcastle, tapi terlajak pulak.

Pada mulanya, nak picnic kat Glasgow Green pada 3 April, sebab birthday Anis adalah pada 4 April. Tapi oleh sebab 4 April tu kitorang akan bertolak ke Newcastle, makanya diawalkan sambutan sehari. Sebenarnya memang dah siap2 nak berpicnic, dah bangun awal masak2 bagai. Tapi jeng jeng jeng.. Pagi2 buta salji dah turun, pastu suhu pun mencecah 0 degree. So camne nak picnic kat luar??? So, aku bagitau Aleen supaya picnic kat rumah jela. Yela, sapa pulak rajin nak membekukan diri di luar kan. Tak sangka dalam musim bunga pun, salji still turun jugak. Subhanallah...


Masakan chef2 terkemuka


Antara makanan yang disediakan ialah spegeti goreng, nasi goreng pedas berapi, karipap, pizza & marshmallow/epal salut coklat. Ada jugak cikedis2 sebagai makanan tambahan.




Kek Apple

Group photo

Birthday girl gituuu..

Macam biasa la, pokpekpokpek je sepanjang makan2 ni.. Pastu nyanyi lagu birthday, potong kek, amek gambar dan bersurai.

Kepada AW:

Selamat Hari Lahir
Semoga panjang umur, murah rezeki & berjaya dunia akhirat.
Mudah2an dapat mengorat another AW..

XD

2 comments:

cahaya wawa said...

so all the candies and food are self-made?? sedapnyeee~~~

Iwa said...

hehehe.. harus.. ktrg kn amek pharm-cook degree.. lol

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Countries Visited