Friday, April 11, 2008

A-Level sudah menghampiri jiwaku

WAHH!! OMG!! A-Level hampir memulakan langkahnya pada bulan depan. Tinggal lagi sebulan je A-Level tapi aku masih belum serius dalam mengulangkaji pelajaran. Aku dah start baca dah cuma dalam keadaan yang main2.

Aku semakin risau.

Risau..

Risau..

Macam mana nak ada mood untuk study? Aku pun masih belum dapat mencari jawapan yang betul. Aku harap, dengan revision yang dibuat di dalam kelas mampu menyegarkan kembali ingatan aku terhadap subjek2 yang dipelajari.

Aku harus memaksa diriku untuk study kerana exam CTU (agama) pun sudah mulai dekat iaitu pada minggu hadapan.

A-Level Exam akan bermula pada 12 Mei dan insyaAllah akan tamat pada 19 Jun. Lama juga eh, dekat sebulan. Harap2 ada banyak gap untuk lebihkan ulangkaji. Tapi duit pun dah makin berkurang, kena la mintak duit kat parents untuk support living kat Cemara. Biasa la, aku memang suka overspend duit dengan membeli-belah.

Apa-apa pun,

Good luck to all my friends, to 7M6, 7M4 dan juga 7M8 yang merupakan kelas yang mempunyai ramai kawan rapatku. Semoga kita semua akan berjaya melepasi A-Levek dengan cemerlang walaupun haluan kita selepas ini berbeza. 7M8 akan ke India manakala 7M6 dan 7M4 akan bertemu kembali di IMU.

Aku ingin mengambil peluang untuk meminta maaf banyak2 kepada semua sama ada aku telah secara sengaja ataupun tidak menyakiti hati anda semua. Setiap manusia memang tidak lari daripada melakukan kesilapan. Apa-apa jer..

Harap2 perhubungan kita akan berkekalan hingga ke akhir hayat dan juga hingga ke alam kekeluargaan.

-Kepada Bella dan Ida, teruskan usaha mencari calon2 yang sesuai untuk diri anda dan jangan lupa jemput aku makan KFC (grand eh, kahwin makan KFC)..
-Kepada Helmy, jangan keliru eh.. Kepada Badd, jangan lupakan legasi tarian SNSD kita.
-Kepada Azery, jangan buat kontroversi je..
-Kepada Fadh & Azam. semoga kekal hingga ke anak cucu
-Kepada Anis & Cipak, jangan lupakan aku
-Kepada 7M8 (Wawa, Mary, Pah, Senah, Munya, Mimi), jangan lupakan aku bila dah belajar di Manipal nanti
-Kepada Elia, thanks sebab selalu bawak aku pergi jalan2 menaiki kereta
-Kepada lelaki 7M6, belajarlah rajin, jangan asyik main je
-Kepada wanita 7M6, korang dh mmg pndai, teruskanlah kepandaian anda semua

Daa~

2 comments:

athirah said...

gud luck utk alvel..

same2 lah kite rjin2 study ek..
hehe...

all da best!!

:)

Iwa said...

yeye.. ko pun same..
all da best~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Countries Visited